請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

強制驗測一問

想請問下大家有冇人經安心出行通知要強檢,我朋友send 張相比我話唔係檢一次(圖圈住)乜要檢咁多次嘅咩

2 小時前 上傳
下載附件 (558.31 KB)

回復

精彩評論16

正序瀏覽
ANTA 發表於 7 天前 | 顯示全部樓層

你朋友啱喎!跟返個日期去做架!
回復

hellofrog1113 發表於 7 天前 | 顯示全部樓層

嘩,咁對上嗰個咪要檢5次

回復

zswg69 發表於 7 天前 | 顯示全部樓層

係呀

之前見過最多6次
回復

Gilchrist200510 發表於 7 天前 | 顯示全部樓層

有視頻

https://mobile.twitter.com/suxinpl/status/1481690900682190848?s=21&fbclid=IwAR2TS43-a5xeJtNupreqij5EDq12U7tiLLDHXHp_vkolsn8ISxyRhYAdOz8

2 小時前 上傳
下載附件 (739.84 KB)

回復

跟返日子去檢,因為而家隻病毒一次未必咁易檢到
回復

ddlmuoyk 發表於 7 天前 | 顯示全部樓層

老媽的外傭都有這個強檢令, 是要驗2次的
回復

25235212 發表於 7 天前 | 顯示全部樓層

老媽的外傭都有這個強檢令, 是要驗2次的
回復

核心富有白襪 發表於 7 天前 | 顯示全部樓層

真係唔知原來要檢驗咁多次

回復

fb194e0b061154 發表於 7 天前 | 顯示全部樓層

所以都唔洗外出就盡量唔出去..就算要出..都快去快回..萬一已中一次強檢…未檢完又中..仲要跟埋第二次中既強檢跟日子去做檢測…就沒完沒了
回復